Ero Sen - Активатор чоловічої сили (Еро Сен) 10 капсул / 5122

Ero Sen - Активатор чоловічої сили (Еро Сен) 10 капсул / 5122
Цена 185 грн
Наличие В наличии

Купить

* Все результаты индивидуальны и зависят от специфики каждого клиента.

Переваги

Новий біокомплекс для підвищення потенції завоював довіру чоловіків у різних країнах. Його замовляють чоловіки  та жінки, бажаючи зробити своїх коханих невтомними коханцями. Переваги Erosen в комплексній позитивній дії на чоловічий організм — це лікування статевих розладів плюс розширення сексуальних можливостей.

  • Миттєва і пролонгована дія. Після вживання капсул Erosen, член встає через кілька хвилин, не падає під час сексу. Ерекція буває тривалою, що забезпечує триваліший статевий акт.
  • Відновлення потенції. При послабленні потягу, сексуальних можливостей Erosen незамінний як активатор статевої конституції, перетворюючи слабких чоловіків у сильних та впевнених у себе.
  • Без побічних ефектів. Капсули Erosen мають натуральний склад, він лікує статеву слабкість без негативного впливу на здоров’я, а з підвищенням життєвого тонусу.
  • Якісний секс у будь-якому віці. Erosen допомагає юним побороти сором’язливість, дорослим стати потужними домінантами в сексі, літнім чоловікам повертає силу та продовжує сексуальний вік.
  • Доступна ціна. Замовлення Erosen на нашому сайті — це можливість без шкоди для здоров’я, підвищення тиску, аритмії проводити сексуальні марафони тривалістю по 3 години і ніколи не осоромитися.

Склад

  • L-аргінін и L-цитрулін — амінокислоти, що підтримують життєвий тонус і підсилюють ерекцію. Стимулюють кровотік, розширюють печеристі тіла, що являється умовою для збільшення статевого органу.
  • Екстракт плодів пальми сереноа — нівелюють негативний вплив простатиту на ерекцію, оздоровлюють сечостатеву систему, збільшують вироблення тестостерону — гормону, що відповідають за статеву поведінку.
  • Екстракт кореню женьшеню, селен — афродизіак у поєднанні з мінералом стабілізують рівень тестостерону, покращують якість сперми, сприяють підвищенню потенції в будь-якому віці.
  • Цинк, Вітамін С — компоненти у складі Erosen, що підвищують протидію чоловічим захворюванням, очищують статеву сферу від токсинів, забезпечують захист від інфекцій.

Застосування

  • Для підвищення потенції приймати по 1 капсулі за 10-15 хвилин до статевого акту, запиваючи достатньою кількістю води (не менше ніж 300 мл).

Препарат не является лекарством, не предназначен для диагностики, лечения и предотвращения каких либо заболеваний.


Отзывы и вопросы