Антипаразитний засіб - Чорний горіх (шкірка) 500 мг 60 капсул / Black Walnut Hulls Swanson USA / SW01362.29442

Антипаразитний засіб - Чорний горіх (шкірка) 500 мг 60 капсул / Black Walnut Hulls Swanson USA / SW01362.29442Антипаразитний засіб - Чорний горіх (шкірка) 500 мг 60 капсул / Black Walnut Hulls Swanson USA / SW01362.29442
Цена 0 грн
Наличие В наличии

Купить

* Все результаты индивидуальны и зависят от специфики каждого клиента.

· Виявляє бактерицидну, протизапальну, ранозагоювальну дію
· Має антипаразитарну і протиглистовою дією
· Має загальнозміцнюючу і тонізуючу дію
· Покращує обмін речовин

Шкірка чорного горіха надзвичайно багата біологічно активними речовинами: флавоноїдами, антоцианідами, дубильними речовинами, органічними кислотами, ефірними маслами, йодом, солями заліза і кобальту, вітаміни С (у 8 разів перевершує чорну смородину і в 50 разів – цитрусові), В1, В2, бета-каротином, ферментами. Такий багатий набір речовин обумовлює широту його дії і застосування.
Чорний горіх - це високопоживний продукт особливо ефективний для людей ослаблених, виснажених, які страждають на авітаміноз. Високий вміст ліноленової кислоти знижує рівень холестерину у хворих атеросклерозом.
З давніх пір цілителі використовують шкірку чорного горіха для лікування різних шкірних захворювань. Її активні компоненти сприяють очищенню шкіри при ексудативном діатезі, екземі, герпесі, псоріазі, стригучому лишаї.
Шкірка чорного горіха допомагає при деяких формах туберкульозу шкіри, гортані, туберкульозному лімфаденіті, бронхіальній астмі. В'яжучу, бактерицидну і протизапальну дію використовується при діареї (проносі) різного походження. Має також антипаразитарну і протиглистовою дією, а щодо гельмінтів діє тільки на статевозрілі та проміжні стадії. Крім того сприяє оздоровленню судин і нормалізації рівня цукру в крові у хворих на цукровий діабет.

Склад 1-ої капсули:

  • Шкірка чорного горіха - 500 мг

Застосування: як добавка до їжі приймати по 1-2 капсулі 3 рази в день під час їжі протягом 2-3 тижнів. Зберігати в сухому, прохолодному місці.

Протипоказання: не рекомендується приймати дітям до 12 років, вагітним і годуючим жінкам, при індивідуальній непереносимості продукту.

Форма випуску: 60 капсул

Препарат не является лекарством, не предназначен для диагностики, лечения и предотвращения каких либо заболеваний.


Отзывы и вопросы