Средство против холестерина - Рэд Омега 180 гелевых капсул / Red Omega Now Foods USA / NOW1676.29710

Средство против холестерина - Рэд Омега 180 гелевых капсул / Red Omega Now Foods USA / NOW1676.29710Средство против холестерина - Рэд Омега 180 гелевых капсул / Red Omega Now Foods USA / NOW1676.29710
Цена 1489 грн 1543 грн
Наличие В наличии

Купить

* Все результаты индивидуальны и зависят от специфики каждого клиента.

Засіб проти холестерину — Ред Омега/Red Omega 180 Softgels Now Foods USA

 Функціональні дії

- Приводить до нормалізації показників в'язкості крові, а також перешкоджає розвитку тромбозів. Запобігає розвитку атеросклерозу
- Зміцнює стінки кровоносних судин.
- Запобігає ожирінню печінки.
- Покращує реологічні властивості крові, знижуючи  вміст атерогенних жирів у плазмі знижує рівень атергічних тригліцеридів у крові, а також "поганого" холестерину — ліпопротеїдів низької щільності.
- Знижує агрегацію тромбоцитів.
— Бере участь у будівництві клітинних мембран, слугує важливим джерелом клітинної енергії, відповідає за нормальний розвиток мозку та очей.
- Знижує ризик виникнення й розвитку доброякісних і злоякісних пухлин.

Показання до застосування

- Серцево-судинні захворювання
- Захворювання нервової системи та мозку
- Алергічні захворювання
- Захворювання ендокринної системи
- Захворювання органів травлення
- Шкірні захворювання

Спосіб застосування: 

по 2 капсули на день під час їди. Застосовувати «Ред Омега» не менш ніж 3 місяці.
Для більшого ефекту вживати з «Пантетином» і «Сілімарином».

Склад 1 порції — 2 капсули:

  • Концентрат натурального риб'ячого жиру............................................................2 г (2000 мг)
  • Омега-3 жирні кислоти...600 мг:
  • Ейкозапентаєнова кислота  (ЭПК).......................................................360 мг
  • Докозагексаєнова кислота (ДГК).......................................................240 мг
  • Органічний червоний ферментований рис (Monascus purpureus)....600 мг
  • CoQ10 (коензим Q10)......................... ..................................................60 мг

       Омега-3 жирні кислоти коригують співвідношення в організмі людини простагландинів груп 2 і 3, що відновлює регуляцію запального процесу, алергічних реакцій, больового синдрому, згортання крові, багатьох функцій шлунково-кишкового тракту, нирок і також нервову трансмісію.
Докозагексаєнова кислота (ДГК), поряд з ейкозапентаєновою кислотою (ЕПК), належить до найцінніших для здоров'я людини ПНЖК Омега-3. ДГК практично немає в рослинних жирах, а міститься в жирі морських риб. ДГК — головний компонент сірого речовини мозку, сітківки ока, яєчок, сперми та клітинних мембран. З вадою ДГК в організмі фахівці пов'язують ризики розвитку депресивних станів і спроб суїциду, а також розлад уваги. Докозагексаєнова кислота, що міститься в препараті, міститься в найбільш засвоюваній формі, що забезпечує максимальну ефективність його застосування. Перевага препарату не обмежується тим фактом, що він здатний підтримувати в нормі рівень докозагексаєнової кислоти, що вже саме по собі життєво необхідно. Він також регулює рівень протеїну в організмі, у разі підвищення якого серйозно зростає ймовірність хвороби Альцгеймера. Регулярне застосування препарату, крім того, забезпечує поліпшення зору та знижує ризик захворювання артеріосклерозом.
       Реальний біологічний вік людини визначає вміст в організмі коензиму Q10 — що більше його, то менший вік. Зниження вироблення власного коензиму Q10 в організмі починається вже з 30 років. Унаслідок цього клітини організму, яких бракує коензиму Q10, швидко старіють  і відмирають. Слабить серце, шкіра втрачає свіжість і пружність, з'являються зморшки.
       Кофермент Q10  є у всіх клітинах людського організму. Він є складником мітохондрій — субклітинних елементів, що виробляють майже 95% усієї енергії, необхідної для людського організму. У внутрішніх органах, що споживають велику кількість енергії (серце, печінка, нирки, селезінка, підшлункова залоза), має підтримуватися високий рівень коферменту Q10. Дослідження показали, що зниження фізіологічного рівня коферменту Q10 в крові та тканинах більш ніж на 25% може слугувати причиною серйозних захворювань, як-от артеріальна гіпертензія, серцева недостатність, м'язова дистрофія, пародонтит та ін. Дефіцит коферменту Q10 супроводжує цукровий діабет, хронічні захворювання легень, ураження печінки, зниження імунітету.
       Червоний дріжджовий рис (Red Yeast Rice) — екстракт рослини родини злакових. Червоний дріжджовий рис здавна входить до раціону народів Китаю та Далекого Сходу. Механізм його отримання — збражування білого рису з дріжджами Monascus purpureus. Червоний дріжджовий рис містить велику кількість статинів рослинного походження. Статини рослинного походження блокують роботу ферменту (редуктази HMG-CoA), що відповідає за синтез холестерину в крові. Отже, знайшлося наукове підтвердження статистики, яка свідчить про низький рівень захворювань серцево-судинної системи, стабільність жирового обміну, пов'язані з підвищеним вмістом ліпопротеїдів, холестерину (атеросклероз, ожиріння) народів Китаю та Далекого Сходу.
       Регулярне застосування препаратів на основі червоного дріжджового рису є одним із чинників запобігання ризику появи атеросклерозу, підвищеного вмісту холестерину та порушення жирового обміну в організмі людини.
       Природний статин, що міститься в червоному дріжджовому рисі, не має побічних ефектів і тому препарати червоного дріжджового рису можуть застосовуватися регулярно, тривалий час. Крім нормалізації рівня холестерину в крові, червоний дріжджовий рис (Red Yeast Rice) стимулює обмін речовин і циркуляцію крові, відновлює функції селезінки та шлунка, сприяє травленню. Він активізує функції організму, прискорює післяпологове відновлення.

Протипоказання: Індивідуальна нестерпність компонентів, гострі шлунково-кишкові інфекції, що містять геморагічний синдром.

Умови зберігання: у сухому, прохолодному, недоступному для дітей місці, за t° не вище ніж +25 °C.

Препарат не является лекарством, не предназначен для диагностики, лечения и предотвращения каких либо заболеваний.


Отзывы и вопросы