Пробиотики, Advanced Acidophilus Plus, Solgar, 60 вегетарианских капсул / SOL00014.30493

Пробиотики, Advanced Acidophilus Plus, Solgar, 60 вегетарианских капсул / SOL00014.30493Пробиотики, Advanced Acidophilus Plus, Solgar, 60 вегетарианских капсул / SOL00014.30493
Цена 544 грн 586 грн
Наличие В наличии

Купить

* Все результаты индивидуальны и зависят от специфики каждого клиента.

Рекомендується при:

  • дисфункції шлунково-кишкового тракту
  • пошкодженні слизової оболонки кишечника
  • відновленні мікрофлори кишечника
  • ослабленому імунітеті
  • дисбактеріозі

Показання до застосування

  • Приймати 1 рослинну капсулу 1 - 2 рази на день, бажано під час їжі або за рекомендацією фахівця.

Рослинні капсули даного комплексу - джерело корисних мікроорганізмів L-ацидофилус і B-Лактіс. У нього входять найвідоміші штами LA-5 і BB-12. У їх складі немає козеїну, тому його можна вживати вегетаріанцям. Завдяки збалансованій формулі і стабілізованою формам штамів ця добавка не вимагає додаткових умов зберігання.

Прийом пробіотиків допоможе відновити пошкоджену мікрофлору кишечника і підтримувати її в здоровому стані. А це, в свою чергу, підвищить імунітет і опірність організму до негативних факторів (захворювань). Використання даного комплексу сприяє правильному засвоєнню корисних речовин і підтримки здорового балансу бактерій в кишечнику.

Елемент Вага Одиниця Відсоток
Порція 1 Капсула  
Порцій в упаковці 60    
Advanced Acidophilus Plus Complex 500 мільйонів мікроорганізмів, що забезпечують      
L. acidophilus, LA-5, 250 мільйонів життєздатних мікроорганізмів     *
B. lactis, BB-12, 250 мільйонів життєздатних мікроорганізмів     *
* Денна вартість (DV) не встановлена      

Інші інгредієнти: Advanced Acidophilus Plus Complex (мальтодекстрин, мікрокристалічна целюлоза, альгінат натрію, культури, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію), рослинна целюлоза, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат магнію.

Не містить глютен, пшениця, дріжджі, цукор, штучні ароматизатори, штучні підсолоджувачі, штучні консерванти, штучні барвники.

Попередження: Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте якесь захворювання, проконсультуйтеся з Вашим лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання і проконсультуйтеся з Вашим лікарем, якщо виникнуть які-небудь побічні реакції. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику. Хоча це не потрібно, охолодження допомагає додатково зберегти пробіотичні мікроорганізми.

Препарат не является лекарством, не предназначен для диагностики, лечения и предотвращения каких либо заболеваний.


Отзывы и вопросы