Астаксантин, Natural Astaxanthin, Solgar, 5 мг, 60 желатинових капсул / SOL00071

Астаксантин, Natural Astaxanthin, Solgar, 5 мг, 60 желатинових капсул / SOL00071Астаксантин, Natural Astaxanthin, Solgar, 5 мг, 60 желатинових капсул / SOL00071
Цена 1169 грн
Наличие В наличии

Купить

* Все результаты индивидуальны и зависят от специфики каждого клиента.

Рекомендується при:

  • проблеми із зором
  • тендітних кістках
  • болі в суглобах
  • м'язової болю
  • крепатурі
  • занепаді сил

Що це?

Астаксантин — член сімейства каротиноїдів, який є потужним антиоксидантом. Дослідження показують, що астаксантин може бути в 4 рази сильніше інших каротиноїдів, таких як лютеїн, криптоксантин і бета-каротин, і може бути в 85 разів сильніше альфа-токоферолу. На жаль, людський організм не здатний синтезувати це важлива речовина самостійно.

Як це працює?

Астаксантин відіграє значиму роль в обміні речовин і оновлення клітин, усуваючи причини передчасного старіння. Серед спортсменів він популярний з-за свого позитивного впливу на сухожилля і суглоби. Також астаксантин зменшує больові відчуття в м'язах, підвищує силу, активність, витривалість, зменшує запальні процеси. Ще одним позитивним якістю астаксантина є його вплив на рівень холестерину і цукру в крові. Він допомагає тримати їх у межах норми, чим значно полегшує роботу серцево-судинної системи, а також роботу мозку.

Показання до застосування:

  • Приймати 1 капсулу на день під час їжі.

Склад:

Елемент Вага Одиниця Процент
Порція 1    
Порцій в упаковці 60    
Астаксантин (из экстракта Haematococcus pluvialis) 5 мг  

Інші інгредієнти: Олія з насіння соняшнику, желатин, рослинний гліцерин. Містить природні каротиноїди, включаючи лютеїн, кантаксантин та бета-каротин.

Не містить глютену, пшениці, молочної продукції, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів або консервантів.

Попередження!

Якщо ви вагітні, годуєте, приймаєте будь-які ліки проконсультуйтеся зі своїм лікарем, перш ніж приймати будь-які дієтичні добавки.

Якщо будь-які побічні реакції виникнуть, припиніть їх використання та зверніться до лікаря.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Зберігати при кімнатній температурі.

Препарат не является лекарством, не предназначен для диагностики, лечения и предотвращения каких либо заболеваний.


Отзывы и вопросы